Hopeful
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Hopeful skaper unike muligheter

-Når du handler hos oss er du med på å skape unike muligheter for ungdom

Kunstner Roald Andersen

Roald Andersen d.y.

 

ROALD ANDERSEN D.Y. - f. 1971, Stavanger

ARBEIDSSTED: KRISTIANSAND


Roald Andersen D.Y. er en allsidig kunstner bosatt i Kristiansand. Håndverket står sentralt i Roald Andersens arbeid. Han har hatt flere separat - og gruppeutstillinger i sentrale kunstinstitusjoner som Trondheim kunstmuseum, Sørlandet kunstmuseum og Kode i Bergen. Andersen er også representert i flere samlinger og offentlige institusjoner.

Andersen jobber med hverdagslige temaer. Dagligdagse objekter som gulv, senger og benker; hva betyr disse for oss? Han jobber med skulpturer i alle skalaer, installasjoner, tegning og ulike trykkemetoder. Det er virkeligheten som påvirker retningen prosjektene tar, det bilde han så, artikkelen han leste, samtalen han hadde.

Målet er at verket skal kommunisere med noen på ett eller flere nivå. Det er viktig å lage kunst folk ikke er likegyldig til, mener Andersen - håpet er å lage så gode bilder at det gjør en forskjell.

Andersens verk er engasjerende, mange er personlig med elementer fra egen barndom og noen har religiøs tematikk. Han har alltid jobbet med relasjonelle kunstprosjekt, det å møte andre mennesker er det interessante, han er nysgjerrig og søkende. Empati og undring er viktigere enn å ha den rette utdannelsen, ifølge Andersen.

Viser 1 til 0 (av 0 produkter)

Trykk ENTER for å søke