Hopeful
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Hopeful skaper unike muligheter

-Når du handler hos oss er du med på å skape unike muligheter for ungdom

HLTHPUNK

WTF ER HLTHPUNK
En rekke med super deilige organiske plantebaserte krydder
inkludert verdens første havrebaserte veganske mayo noensinne. Supersmakfulle, supersunne, supergroovy plantebaserte innovasjoner.
Fortsett, gi den en klem og spis det du tror på.

CLEAN LABEL
Våre kulinariske kreasjoner er fullt sertifisert organisk, vegansk, ikke GMO, glutenfri, laktosefri, soyafri, uten konserveringsmidler eller tilsetningsstoffer av noe slag.

NUTRITION 

Mat er naturens medisin. Vi inkluderer bare det som smaker godt og det som er bra for deg, inkludert slike som acerola, ashwagandha, gurkemeie, maca, cayenne, reishi, kakao, lakris og spirulina er tilsatt hele veien.

OATS
Denne planetvennlige, næringsrike planten er mer enn trendy, den er svært bærekraftig; ved å bruke langt mindre vann enn noen nøtt, fiser de ikke (i motsetning til kyr), og de er basen til vår magiske BIONNAISE™. Værsågod.

ZERO REFINED SUGAR
Når vi trenger sødme, leker vi med ingrediensene som dronningmoren ga oss; fennikel, lakris, havre, daddelsirup eller en dæsj råsukker.

RECYCLE
Våre bokser og rør er uendelig resirkulerbare, men det har bare en betydelig innvirkning hvis vi alle resirkulerer, så vær så snill å resirkuler.

COMMITMENT
2 % av overskuddet vårt doneres til å støtte den biodynamiske Demeter-bevegelsen, en regenerativ landbruksstil ett skritt utover organisk, som har prinsippene "Å gjenopprette, opprettholde og forbedre økologisk harmoni".

Viser 1 til 0 (av 0 produkter)

Trykk ENTER for å søke