Hopeful
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Hopeful skaper unike muligheter

-Når du handler hos oss er du med på å skape unike muligheter for ungdom

Esther Jorun Reme

Jeg er født i Stavanger og har hatt min oppvekst der. Jeg traff min mann i Stavanger hvor vi bodde et par år. Vi er nå bosatt  i Kristiansand. vi har hatt et aktivt liv på alle måter. Vi fikk fire barn. Da jeg var 38 år fikk jeg alvorlig brystkreft. Jeg ble opperert på Radium hospitalet. Barna våre var da 16, 13, 9 og 3 år.

Det var et sjokk for min familie, men det har gått bra. Jeg er frisk nå. Jeg fikk et annet perspektiv på livet. I sykeperioden begyte jeg å male. Jeg gikk på flere malekurs, både i inn og utland. Vi har reist mye gjennom mange år, og det har gitt meg inspirasjon til å male

Det jeg ønsker er å skape stemningsfulle bilder. Jeg maler akvarelbilder og oljemalingsbilder. Jeg er taknemlig for at jeg kan bidra med salg av mine bilder hos Hopeful. Hos Hopeful er jeg med på å gi ungdom som har falt utenfor samfunnet en sjanse til og komme tilbake i jobb, skole og studier.

Hopeful gjør en beundringsverdig innsats! de vil ivareta ungdommer som så langt ikke har fått vist sine sjulte tallenter. En eneste ting du lykkes med , veier opp for alt du har vert misslykket med tidligere i livet. 

Thomas Edison misslykkes hundre  ganger før han lykkes å fant opp glødelampen

 

Viser 1 til 0 (av 0 produkter)

Trykk ENTER for å søke