Hopeful
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Hopeful skaper unike muligheter

-Når du handler hos oss er du med på å skape unike muligheter for ungdom

 

Anne Kristin Hagesæther

ANNE KRISTIN HAGESÆTHER (f.1968) er utdannet ved Norfolk Institute of Art and Design og University of Brighton. Etter studiene arbeidet hun lenge parallelt som illustratør og billedkunstner, men har siden arbeidet utelukkende med maleri og grafikk. Hennes formspråk er preget av abstrakte, fantasilignende landskap med hint av figurative elementer. Hus, båter eller figurer trer inn i bildene, og skaper scenarioer som ser ut som er klippet ut av en drøm. Fargevalget i bildene er svært viktig for Hagesæther og hun bruker ofte opake, gjennomskinnelige farger ovenpå hverandre, noe som gir en spennende, malerisk effekt.

Som illustratør har Hagesæther vunnet flere norske og internasjonale priser, blant annet Kulturdepartementets bildebokpris i 2000 og gull i Visuelt 2003 og 2004. Hun har illustrert flere sitatbøker av Paulo Coelho, utgitt på 16 språk. Hun har dessuten hatt en rekke internasjonale oppdrag for Time Magazine og The Indenpendent on Sunday, BBC Music Magazine samt myndighetene i Gabon.

Anne Kristin Hagesæther har hatt en rekke utstillinger i Norge. Hun har blant annet stilt ut på Galleri Allmenningen i Bergen, Galleri Osebro i Porsgrunn og Galleri EKG på Hamar. Hun er representert i samlingen til blant annet Nasjonalbiblioteket, Norges Bank og Statkraft. Hun har også gjort utsmykningsoppdrag for Oslo Misjonskirke, Stord Sjukehus, Olaviken alderspsykiatriske sykehus og Herøy frikyrkje.

 • Bilde av ILD
  ILD

  Kunstner: Anne Kristin Hagesæther. Prisen gjelder uten ramme. ILD ...

  850,-
 • Bilde av LUFT

  Teknikk: Litografi av Anne Kristin Hagesæther  Opplag: 130: Prod...

  850,-
1
Viser 1 til 2 (av 2 produkter)

Trykk ENTER for å søke