Hopeful
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Hopeful skaper unike muligheter

-Når du handler hos oss er du med på å skape unike muligheter for ungdom

 

POSTER & FRAME

Poster & Frame er en skandinavisk design webshop, etablert i 2018. Konseptet er nytt, selvsikkert og solid. Poster & Frame er en oppstart, men teamet bak selskapet er et erfarent team, som de siste seks årene har jobbet hardt i den danske design-, reklame- og designbransjen. Der Poster & Frame virkelig skiller seg ut fra andre plakatbutikker er at hver bestilling er individuelt produsert. Dermed holdes papirforbruket lavt, og bærekraften holdes høy. Der andre butikker har lagre med plakater som til slutt vil bli ødelagt, tar Poster & Frame virksomheten et steg videre og sørger for at kunden får et friskt trykk til å henge på veggen! Hvem vil ikke det?


Teamet består av Kevin Agerholm og Danni Leonhardt, som sammen kan betraktes som plakatbransjens print "go-to guys". Daglig styrer de produksjonen av over 150 danske plakatkunstnere – og de har ansvaret for plakatsalget i Magasin, Salling og Imerco Home. Siste mann er Nis Klamer, skaperen av det klassiske typekartet og mannen bak Enklamide – som han etablerte tilbake i 2012. Nis har ansvaret for markedsføring, media og rekruttering hos Poster & Frame. 

Hos Poster and Frame finner du kunst fra mer enn 500 kunstnere. Vi har samlet alle våre favoritter og håper du finner noe fantastisk, fargerikt og gøyalt å ha på veggen hjemme hos deg.

1
Viser 1 til 28 (av 28 produkter)

Trykk ENTER for å søke