Hopeful
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Produkter fra Gunhild Vegge & Lasse Kolsrud

Gunhild Vegge & Lasse Kolsrud
Kiempers fødeland: Urban utfoldelse
3. desember – 23. desember 2009

Galleri Norske Grafikere har gleden av å presentere grafikerne Gunhild Vegge og Lasse Kolsruds fargetresnitt.

Vegge og Kolsrud har i lengre tid samarbeidet om en billedsyklus bestående av fargetresnitt, med nordmenns trang til utendørssysler som tema. Et utvalg bilder fra serien, med hovedvekt på urban tematikk vises på utstillingen. Humor og ironi står sentralt i disse arbeidene som kaster skråblikk på ulike aspekter ved livet i hovedstaden.

Vegge og Kolsrud sier selv om utstillingen: Dette er våre små bidrag til underholdningen. Vi prøver å reflektere med en viss brodd over oss selv og våre omgivelser i disse tresnittene. Kjære landsmenn; hvem er vi, og hvor går vi? Og hva i all verden holder vi på med?

Det er en omstendelig og tidkrevende prosess som ligger bak samarbeidet og fremstillingen av motivene. Samtlige billedelementer blir skåret som klisjeer, innfarget og trykket for hånd slik at motivene bygges opp og trykkes del for del frem til ønsket resultat.

Vegge og Kolsrud begge har sin utdanning fra SHKS, Tegnerlinjen, Grafisk avdeling 1981-1985, diplom SHKS 1985 og 1986. og Lito, rader og boktrykk-klassen ved SHKS 1983-1985.
Gunhild Vegge og Lasse Kolsrud bor og arbeider i Oslo. De har en rekke separat- og gruppeutstillinger bak seg. De er innkjøpt av bl. a. Nasjonalgalleriet, Norsk Kulturråd, Norsk Forening for Grafisk Kunst årsmappe, Nord-Trøndelag Fylkesgalleri, Norsk Skogbruksmuseum m.m. Blant offentlige utsmykkingsoppdrag er Trondheim kommune, Horten kommune, St. Olavs Hospital, Levanger sykehus og Tynset kommune.

Viser 1 til 0 (av 0 produkter)

Trykk ENTER for å søke