Hopeful
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Hopeful skaper unike muligheter

-Når du handler hos oss er du med på å skape unike muligheter for ungdom

 

Aina sollie Steen

Aina er en norsk billedkunstner og interiørdesigner som i en årrekke har jobbet med både kunstneriske og kommersielle prosjekter for magasiner, reklame og tv. Nå har hun designet en interiørkolleksjon under navnet Aina sollie steen collection med lykter, fat og duftlys i tillegg til serviset Nella Vita Stoneware.

  • Kolleksjonene skal bidra til en god atmosfære i hverdagen, men også til fest.

Aina ønsker å inspirere oss til å ta vare på de små, men viktige øyeblikkene rundt middagsbordet der hele familien møtes. Nella Vita Stoneware og Aina Sollie Steen Collection er en hyllest til hverdagene som hun mener bør få hedersplassen i livet. Tenn et lys, sett friske blomster i en vase, og gi deg selv en pause.

Aina håper at tingene hun lager også kan bidra til å gi pausene i hverdagen en ekstra dimensjon. Teksturen på serviset fremhever de taktile egenskapene i selve leiren med inspirasjon som er hentet fra et annet av mine favorittmaterialer, en mykere variant i tekstil, nemlig lin. Aina har tegnet servise selv og vært med på å produsere prototypene til alle delene sammen med tradisjonelle keramikere i en liten fabrikk i Italia.

 

1
Viser 1 til 5 (av 5 produkter)

Trykk ENTER for å søke