Hopeful
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Art Morelle Jeg er superglad for samarbeidet med Hopeful! Da støtter jeg et arbeidstiltak for ungdom som jeg virkelig har tro på. Samtidig er det en helt nydelig energi på Hopeful, som preger alle som jobber der. Det merker man så snart en setter foten i

 CHRISTIANE STANGEBYE - Art Morelle

Jeg er superglad for samarbeidet med Hopeful! Da støtter jeg et arbeidstiltak for ungdom som jeg virkelig har tro på. Samtidig er det en helt nydelig energi på Hopeful, som preger alle som jobber der. Det merker man så snart en setter foten innenfor døren.

Med andre ord er dette for meg en vinn-vinn-ting: Vi bidrar sammen og hjelper hverandre aktivt.

Bildene lager jeg på frihånd med elektronisk på iPad Pro. Jeg elsker dette verktøyet, som har så mange muligheter. Dessuten er det veldig praktisk, siden dette ‘atelieret’ lett kan tas med på mine reiser jorden rundt!

Bildene trykkes ut på et profesjonelt trykkeri, og de er garantert lysekte.

En annen ting er at selv om det vil finnes flere eksemplarer av hvert bilde, så legger jeg alltid inn en detalj som vil være forskjellig på hvert trykk. - Så alle bildene er unike :)

I tillegg til bildene som nå er tilgjengelig i nettbutikken, kan alle bildene som ligger ute på Art Morelle på Facebook skaffes, hvis du får lyst på noen du ser der :)

Jeg har hele livet elsket å tegne. I tillegg til ‘Tegning, form og farge’ på videregående, har jeg studert Kunst og håndverk på UiA.

Håper du blir like glad i bildene mine som jeg selv er :)

 

Christiane Stangebye

 

 

 

Viser 1 til 0 (av 0 produkter)

Trykk ENTER for å søke